building a better team

За нас

Стандартът Cowora

Основните линии, които следваме по пътя си са Вдъхновение, Ефективност, Отговорност, Преживяване, Устойчивост, Свобода

Една от най-добрите инвестиции за Вашия бизнес е инвестицията във Вашия екип. А една от най-добрите инвестиции за Вашия екип е добре организираният фирмен тиймбилдинг. Разнообразните ни тиймбилдинг предложения ще допринесат за подобряване качеството на работа и уменията за вземане на решения.

Дълготрайна ефективност с възможност за допълнителни срещи след събитието с цел устойчиво развитие на екипа.

Предимства Cowora

От 2018г. във франчайз партньорство с Института по Преживелищна педагогика към университета CVJM /Christlicher Verband junger Menschen/ в Касел /Германия. Членство в Bundestverband Individual- und Erlebnispaedagogik.
Университета в Касел
Немско сдружение

Основните линии, които следваме по пътя си

Вдъхновение
Ефективност
Отговорност
Преживяване
Устойчивост
Свобода

Вече над 10 години Cowora работи усилено в различни алтернативни форми на туризъм. Организираме зелени училища и приключенски лагери за деца. На корпоративно ниво изготвяме и провеждаме редица програми и обучения.

От 2018 година станахме първо членове на Немското сдружение по Преживелищна педагогика, а впоследствие и франчайз партньори на висшето училище CVJM в град Касел /Германия. Съвместно развивахме методиката на курс по ПП или както ние го нарекохме курс за обучител сред природата.

Идеята ни е да популяризираме този неформален метод на обучение и личностно развитие не само сред децата, но и сред възрастните. Припознаваме тази инициатива като наш принос към развитие на обществото. Всъщност надяваме се да е така...